maanantai 7. tammikuuta 2013

Welcome

No niin, tervetuloa matkalle mukaan! Kirjoitan tätä blogia tammi-helmikuun 2013 aikana Thaimaan matkalta. Matkassa on mukana äiti, isä ja 1v 8kk ikäinen tytär. 

Olemme reissanneet Thaimaassa aikaisemmin ja maa on tullut niiden matkojen aikana jokseenkin tutuksi. Pisin matka oli 6 kk mittainen ja siitä on aikaa kolmisen vuotta. Tyttäremme syntyi sen jälkeen, joten tämä on ensimmäinen kerta meille, kun hän on mukana ja luonnollisesti tyttärelle ensimmäinen kerta Thaimaassa.

On siis mukava pitkästä aikaa palata taas maahan, mihin aikanaan niin kovasti ihastuin, minne oli päästävä takaisin, minne lopulta pääsinkin pitkäksi aikaa, jonka jälkeen oli jo mukava palata Suomeenkin.

Viimeisen reissun jälkeen ajan ja ajatukset ovat vieneet pieni tyttäremme. Luonnollisesti aikaa on vietetty paljon kotona ja reissuja on tehty vain suht lähelle. Varsinkin nyt talvisaikaan on liikkuminen ollut vieläkin vähäisempää. Tyttö on leikkinyt lähinnä olohuoneen karvalankamatolla ja äiti seilannut keittiö-olohuone-makkari-kylppäri akselilla.

Oli siis aika lähteä reissuun-joten: Kookosmaitoa olkaa hyvä:).

4 kommenttia:

  1. Jee, mahtava juttu! Ihanaa ja turvallista reissua teille, jään seurailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin erilaista tämä on, ja lämpimämpää kuin koto Suomessa. Muuten kuitenkin suht samaa säätämistä;) Kiva juttu!

      Poista

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).