tiistai 15. tammikuuta 2013

Vaippapaketti

Minua kiinnostaa eri maissa tutut kulutustavarat ja niiden pakkaukset. Vanhana äitibloggaajana täytyy tietenkin blogata paikallisesta vaippapakkauksesta;).
 Täällä homma etenee (tai se mihkään etene, kunhan oleskellaan) päivä kerrallaan eteenpäin. Äijä on päässyt treenaamisen makuun, tyttö saanut päivärytmistä kiinni. Päivärytmi on siirtynyt parilla tunnilla taaksepäin, eli aamulla herätään klo 7 maissa ja iltaunille painellaan klo 21. Se sopii hyvin, koska aurinko nousee siinä puoli seitsemän maissa ja parasta "peliaikaa" eli treeni- ja uimaranta -aikaa on aikainen aamu, jolloin ei ole vielä liian kuuma. Keskipäivällä otetaan puolentoista tunnin päiväunet, silloin myös aikuisten on hyvä oleskella viileämmissä sisätiloissa. Iltapäivällä on hoideltu kauppa-asioita tai käyty vielä uimassa. Klo 22-23 aikoihin koko kylä hiljenee.

Thaimaassa kello on muuten viisi tuntia Suomen aikaa edellä.

Ruokakin on alkanut maistumaan ja se kyllä tuntuu hienolta. Tuntuu että sydämeltä vierähti kivi ja harteilta taakka. Tyttö kieltäytyi monen päivän ajan syömästä muuta kuin viinirypäleen tai perunalastun silloin tällöin. Toissa päivänä olimme ruokatorilla, hän näki ihmisten siellä herkuttelevan ja alkoi huutaa: "kuokaa, kuokaa"! Silloin näimme hetkemme tulleen ja jo alkoi spagetti bolognese upota hieman rauhallisemmassa ravintolassa. Se oli ensimmäinen lämmin ateria moneen päivään.

Ehkä kehon termostaatti haki paikkaansa tai pienen kroppa tajusi olevansa totaalisesti erilaisessa bakteerikannassa, ja päätti totuttautua muutokseen.  
Ystäväperheemme tulee tänään saarelle, joten leikkikavereita ja paikkojenesittelyä tiedossa.

Kävin äsken muuten kampaajalla, kävelin sisään aikaavaraamatta ja hiustenleikkuu 7e. Miesten 3e.

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Ihania kuvia, kiva seuraa teidän matka tätä kautta kun omaan meilim lähettäminen jonkun viruksen takia oööu estyneenä jo monta päivää....Kuulumisiiin ja halus!

  T. Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista Anne! Tätä kautta saa seurattua joo, kiva jos seuraat:). Ollaan kuulolla!

   Poista

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).