perjantai 18. tammikuuta 2013

Liskot

Tropiikissa piisaa kaikenmaailman elämää ja eläimiä. On ötököitä jos jonkinmoista ja ötökän syöjää.

Pieni, harmiton ja alle kymmenen sentin mittainen gekko, on tuttu vieras monessa hotellihuoneessa. Usein gekko vilistää vikkelästi karkuun tai majailee katossa kyttäämässä pikku kärpäsiä.

Tällaiset gekot löytyi lavuaarista yksi aamu. Huvittavinta on, että ostimme täysin samannäköisen leikki gekon, millä tyttö leikkii. Luulin, että toinen näistä lavuaarissa majailevista gekoista oli se leikkilisko...-ei ollut. 
 Tällainen hyppyheikki taas loikki pihallamme tänään iltapäivällä:Mutta tämä kolmekymmentä senttinen ikkunaan hypännyt lisko hieman jo jännitti! Piti tarkistaa, että kaikki ikkunat olivat varmasti suljettu.. Raukalta näytti puuttuvan vielä toinen etujalka.. Voi raukkaa, kyllä me likan kanssa ihmeteltiin!

6 kommenttia:

 1. huh, toi viimenen kuva. multa ois kyllä tullu lirut housuun pelkästä jännityksestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika erikoinen kokemus, varsinkin vielä kun mies oli jossain käymässä ja siinä iltapalaa vedettiin;). Tyttö tuntui olevan innoissaan..

   Poista
  2. :D hei mun blogissa on sulle tunnustuksia, sulla on huippublogi tämä, ja se edellinen :)

   http://aurinkopaistaajavettasataa.blogspot.fi/

   Poista
  3. Okei, kiitos, täytyy tsekkkaa;)

   Poista
 2. Hui! Aika hurjaa... Mihinköhän liskon toinen jalka oli joutunut? Vai oliko syntynyt tuollaisena? Hienoja kuvia olet saanut otettua. Kiva ettei tyttö pelkää liskoja muuten voisi olla aika hankalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin mietin mihin jalka oli joutunut, mutta tuskin kuitenkaan syntynyt tuollaisena.. varmaan joku isompi lisko, lintu tai käärme napannut! Kiitos. Tyttö hieman sellainen hurjapää jollain lailla, toisin kuin äitinsä nykyään;).

   Poista

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).