maanantai 21. tammikuuta 2013

Taikkuarvonta-haaremihousut!

Olen vannoutunut haaremihousujen käyttäjä ja täältä Thaimaastahan niitä saa jos jonkinlaisissa väreissä ja kuoseissa. Pöksyjä on tietenkin myös lapsille, monessa eri koossa.

 Ajattelin pyöräyttää käyntiin pikkuisen arvonnan ja palkintona olisi tietenkin tällaiset ihanat haaremihousut lapselle. 


Ohjeet arvontaan osallistumiseen voisivat olla seuraavanlaiset:

1. Vastaa tämän postauksen kommenttiboksiin:  
a) mistä aiheesta tai asiasta, haluaisit Kookosmaitoa -blogissa lukea?
b) mitkä blogit voisin linkittää tämän blogin sivupalkkiin?
2. Jätä yhteystietosi eli sähköpostiosoitteesi, mikäli niitä ei löydy nimimerkkisi takaa.
3. Ja vedetään klassinen:
yksi arpa=kommentti
kaksi arpaa=kommentti, plus lukijana Kookosmaidossa
kolme arpaa=kommentti, lukijana ja linkkaus arvonnasta omaan blogiin;).
4. Ilmoita vastauksessa monella arvalla olet mukana;).

Vastausaikaa olkoon su 25.1.2013 saakka. Selvitän postikuluja täältä, mutta voi olla, että lähetän palkinnon voittajalle vasta Suomeen päästyämme.

Onnea arvontaan!
Ps. Valitsin housujen väriksi aika neutraalin, sekä tytölle, että pojalle sopivan värin. Housujen koko on n. 2v, mutta menee näköjään 1v ja 8kk:llekin ja luulisin 3-vuotiaallekin, ainakin sortseina, eli lahkeet nostettuina.
Pss. Jäin miettimään postikuluja täältä Suomeen jos joku haluaisi moisia tilata...? Pitäänee selvittää!

10 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaa kovasti just päivärytmin soveltaminen reissussa, sekä kans lapsen ja aikuisin ruokailujutut. ja mitä haasteita matkan varrella voi olla. :)

  mantela.laura@gmail.com

  ja kahdelle arvalla! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas söpöt housut, aika hauskat olisivat pojallekin kesällä! Tykkään lukea juttuja tietysti lapsesta ja lapsen touhuista, ei ole paljoa ikäeroa omaani joten "vertailu" on mukavaa vaikkei aina suotavaa ;)

  Saakos tällä kommentilla arpalipun ja toisen sillä että readerissa olet lukulistalla :)

  VastaaPoista
 3. a) tarkemmin majoituksesta ja tietty millasella budjetilla olette liikkeellä
  b) lähiömutsi (kun nyt molemmat siellä lämpösessä olette)

  Ja kaksi arpaa :)

  Nauttikaa!

  VastaaPoista
 4. Kiinnostaisi nähdä kuvia majoituksesta ja ehkä siittäkin, että mitä pienen lapsen kanssa voi päivisin siellä reissussa puuhastella.

  1 arpa ja sähköposti on vivalahenni@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat housut! Aivan lempparivärejäni nuo sinisen sävyt!

  Lukisin mielelläni aiheesta "Thaimaa TOP5" eli parhaimmat kohteet Thaimaassa. Ja erilaisista ruoka-annoksista olisi kiva nähdä kuvia ja lukea miltä maistui!

  Blogeja, joita linkittää voisi olla matkablogit (en itse tiedä kuin yhden http://ressujanassemaailmalla.blogspot.fi/) ja tietenkin lapsi-aiheiset blogit.

  Bloglovin kautta seurailen blogiasi eli kait sitten kahdella arvalla mukana arvonnassa (?).

  VastaaPoista
 6. Ihanat! Kaksi arpaa :)

  Haluan lukea tästä kaikesta mitä siellä elätte, ja nähdä kuvia :) Olisi kiva kuulla onko tyttö (en uskaltanut kirjoittaa nimeä, jos et halua sitä tässä blogissa paljastaa) muuttunut siellä jotenkin? Onko se kaikki hänelle yhtä suurta seikkailua (varmasti onkin) ja miten hän kaikkeen siihen reagoi; luontoon, lämpöön, niihin ötököihin!!, ihmisiin, ruokaan jne.

  Oisin myös sanonut Lähiömutsi koska olette molemmat siellä :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat pöksyt! Kahdella arvalla mukana :)

  Minäkin haluaisin kuulla ennen kaikkea lapsen kanssa reissaamisesta. Miten tyttö on reagoinut ja mitkä ovat olleet lempipuuhia reissussa. Paljon kuvia, ne ovat niin kauniita! Käytännön vinkkejä lapsen kanssa reissaamiseen otetaan mielellään vastaan: ruoka- tarvike- ja hygienia-aiheisia juttuja :)

  VastaaPoista
 8. Jos sulla on noita pöksyjä itselläkin, laita kuvaa niistä :) Olisi kiva nähdä miltä näyttää - että voisinko itse tykätä jalassa asti :) Mutta on nämä ihanat. Kahdella arvalla mukana :) Muuten haluan kuulla kaikkea mitä siellä teettekään, kaikesta mitä olisi hyvä tietää jos matkalle joskus itse lähtee.

  Ehkä muutkin reissublogit sivupalkissa olisi hyvä juttu - näkisi minkalaista on matkata muilla mailla muuallakin :) ja tietysti minut saa lisätä kans, vaikka kaukana reissaamisesta olenkin ;) :D

  VastaaPoista
 9. Kaksi arpaa.

  Mikä on tullut yllätyksenä reissussa? Mihin ei osanut varautua vielä Suomessa?


  VastaaPoista
 10. Arvonta suoritetaan tuota pikaa, mutta vielä selvyyden vuoksi, tässä postauksessa oleva päivämäärä on siis väärin (mai pen rai), ja se on oikeastaan ihan hauska, joten jääköön myös sellaiseksi, en ala sitä korjailemaan:).

  Yleensä arvonnoissa lukijana mukanaolo (lukijana oikeassa palkissa), ja sitä myöten kahdella arvalla osallistuminen on käytäntö, olkoon niin tässäkin, vaikken sitä jaksanut auki kirjoittaa. Se on arpojalle myös ainoa tapa varmistaa, että on lukijana;).

  VastaaPoista

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).