sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Malibu BeachSaaren pohjoisosassa on ehkä maailman kaunein ranta ikinä: Malibu Beach. Valkoista puuterihiekkaa, turkoosia vettä, kauniit vuoristomaisemat, pallonmuotoisia puita ja reggaeta.
 

 Ehdimme juuri sateen alta suojaan...
 ...ja kotiin suihkuun;).
 4 kommenttia:

 1. Hieno ranta! Onko saarella paljon turisteja? Tehdäänkö sinne pakettimatkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saarella on jonkinverran turisteja, ja aina kuukausittain olevien full moon partyjen aikaan turistimäärä nousee hetkeksi. Lisäksi saarelle on viime vuosien aikana tullut paljon venäläisturisteja. Mutta samanlaista turistimeininkiä kun vaikka Pattayalla, Phuketissa tai Samuilla täällä ei ole. Ehkä, koska täällä ei ole lentokenttää. Mun käsittääkseni tänne ei tehdä pakettimatkoja Suomesta, en kylläkään ole täysin varma. Mutta mikään ongelma täällä ei ole reissata ilman pakettiakaan;).

   Poista
 2. KIvan näköinen ranta. Voi kun pikkuinen on kasvanut taasen. :) Terkkuja kaveriltansa. V. laulelee aina, että pajjon onneaaaa K.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kaunis ranta! Onko kasvanut, no varmaankin, sitä ei itse aina huomaakaan! Kyllä täälläkin kaveria aina muistellaan, vaikka kun harjoitellaan uusia asioita: " Nti V (ja litania muitakin tuttuja) käy pöntöllä/syö itse/ei käytä vaippaa" tai muuta mitä siinä kohtaa harjoitellaan;).

   Poista

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).