maanantai 28. tammikuuta 2013

Arvonnan voittaja

 
 
Tarkoituksenani oli käyttää arvonnassa onnettarena tytärtäni, mutta hän oli niin kiireinen Nalle Puhinsa kanssa, joten päätin hoitaa asian pois alta ilman häntä. Oli myös helpompi ottaa nämä todistekuvat ja lisäksi tyttö sai päähänsä, että pienet kahtia taitetut valkoiset laput olivat vaippoja, joten...mennään asiaan;).

Arvonnan voitti siis Hanna, blogista Rakkaudella, äiti, joten onnea voittajalle! Laitatko minulle osoitetietosi jossain vaiheessa kookosmaitoa@gmail.com:iin, niin laitan postia viimeistään Suomeen päästyämme ;):

Ja palkintona on siis nämä haaremihousut lapselle:

7 kommenttia:

 1. Jee!!!! Mä en yleensä koskaan voita arvonnoissa mitään (paitsi sen kakun ala-asteella ja jouluarvonnassa villasukat)!

  Ihanat pökät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma, teillä käyttäjiäkin riittää ja ovat ihan teidän tyyliset;)!

   Poista
 2. Itseasiassa mietin jo aiemmin, että kehtaanko kysyä, mutta kysyn nyt kuitenkin... oiskohan ollut mahdollista, että oisit ruhtinaallista korvausta vastaan roijannut mullekin tollaset? Voin vain kuvitella, miten ihanat nuo olis kesällä turvotuksen ja mahan kanssa, kun ei puristelis:) Mutta hyvillä mielin saa kieltäytyä! Teillä varmaan kuitenkin tavaraa on ihan tarpeeksi tänne Suomeen tullessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tosiaan varmaan rompetta niin paljon poislähtiessä, että tänne jätetään kaikki mitä pystytään. Selvitän huomenna minkähintaiset postikulut olisivat moisille aikuisten pöksyille. Veikkaisin 10-20e väliin jäävän, mitäs sellaiseen sanot? Housut maksaa täällä n. 250baht eli jotain 6,5e.

   Poista
  2. Ei paha. Mutta jos on liikaa vaivaa, niin yritän sinnitellä ensi talveen;)

   Poista
  3. Hei, täältä lähtis housut postissa kahdellakymmenellä eurolla, postikuluineen kaikkineen jos haluat. Siitä ei olisi vaivaa. Otan kuvia omistani niin näät vielä:).

   Poista

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).