lauantai 19. tammikuuta 2013

Pykärä=kypärä

Liikumme saarella skootterilla. Saari on pieni ja liikenne suht rauhallista. Thaimaalaiselle perheelle on täysin normaalia liikkua skootterilla vaikka neljä päällä.
 Hommasimme istuimen ja ohjaustangon väliin pienen lastenistuimen, joten tuulen halkojana toimii tyttö. Melkein kaikki saarella ajelevat ilman kypärää. Halusin kuitenkin, että ainakin lapsella on kypärä. Tiesin, että paikanpäältä on hieman hankala löytää lapselle pykärää, eli kypärää, joten toin Suomesta mukanani pienen pyöräilykypärämme.

Se kuitenkin hävisi kuin tuhka tuulen yhdellä kauppareissulla, kun kummankin aikuisen huomio oli säntäilevässä taaperossa. Tuli siis hankkia uusi, ja sitä myöten lähteä viereiselle Samuin saarelle, mistä kypäriä saa.  
Aamulautta Koh Phangan-Samui klo 7:00.
 Samuilla on lentokenttä, ja saari on isompi, joten turismia ja liikennettä on paljon. Menin satamasta taksilla suureen kauppakeskukseen (paikallinen Citymarket) ja löysin tytölle kivan kypärän ja tein muita tarvittavia ostoksia.

Näin Samuilla tällä hetkellä lomailevia ystäviäni ja vietin päivää heidän kanssaan. Sain skootterikyydin saaren halki ja syödä lounasta mahtavassa thaimaalaisessa kaksikerroksisessa lukaalitalossa. 
Iltalautan odottelua.
 
Ai niin, ja se kypärä löytyi ja on vieläpä hienompi kuin aikaisempi pykärämme.

2 kommenttia:

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).