keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Dengue kuume

Viikko sitten saamani kuume osoittautui kuitenkin dengue kuumeeksi. Olenkin ollut nyt viime päivät sairaalassa koh samuilla hieman vahvistumassa ja saamassa kunnon hoitoa.

Viheliäinen tauti on kyllä: ensin kova kuume, kutiava ihottuma ja monen päivän täysin voimaton olo. Nyt olen ollut tipassa yötä päivää ja veriarvot ovat lähteneet hieman kohoamaan. Pääsen kotiin tänään.

En ole hoitanut tytärtäni yli viikkoon, vaan mies on pyörittänyt kaikkea yksin. Kova vesipeto on likasta kuulema sukeutunut ja hän hyppii veteen ja ilmeisesti sukelteleekin jo. Vielä jonkin aikaa matkaa jäljellä ja toivon vain pääseväni vielä uimaan pikkuisen kanssa!

12 kommenttia:

 1. Voi ei, kuulosta kyllä harmilliselta! Toivottavasti pääset vielä nauttimaan reissusta ennen lähtöä! Pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika hailakka olo olla monta päivää jumissa tippapullossa kiinni sairaalassa, eikä tietoa koska kotiin. No mut nyt takasin kotona ja normihulina päällä mihin osallistun voimien mukaan.

   Poista
 2. Sulla ei sitten ihan putkeen mennyt:/ Mutta onneksi siellä saa hyvää hoitoa ja tänään pääset jo muun perheen pariin.
  Rentouttavaa loppulomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tuntuu ottavan tän taudin tosi vakavasti ja varmaan syystäkin. Ja hoitohan on hyvää- ei hoitaja pulaa vaan aina tulivat kaksin tai kolmen kimpassa hoitamaan. Yksi mittas kuumeen, toinen verenpaineen ja kolmas kysyi mitä haluan syödä. Et ei mitään et yks hosuu kauheessa kiireessä ja tekee yksin kaikki!

   Poista
  2. Mun sukellusopettaja siellä oli sairastanut taudin ja painoa oli lähtenyt joku 20 kiloa muistaakseni. Silloin jo muistan ajattelleeni, että ei taida tuon taudin kanssa olla leikkimistä.

   Hih, suomessa tuo ei varmaan toimisi, tai ainakaan omalla kohdalla. Olisin varmasti ihan pihalla kun ei olisikaan lähes koko ajan kiire!

   Poista
  3. Ei kyllä, vaikka nytkun näitä tarinoita kuulee, mulla taisi kuitenkin olla lievimmästä päästä. No, se ei haittaa.

   Joo, vähän erilainen työntekemisen kulttuuri siellä kaikenkaikkiaan!

   Poista
 3. Voi harmi että tuommoinen tauti iski. .:( no kohta se on muisto vain, kun polskitte tytön kanssa yhdessä meressä! :)

  VastaaPoista
 4. voi että, tosi kurja juttu. no onneksi jo parempaan päin! nauttikaan loppulomasta sitten! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaikka hoito on hyvää ja kaikki siinä mnielessä hyvin, oli kyllä nihkeää maata päivä tolkulla itekseen huoneessa... Nautitaan varppina ja tiristetään kaikki irti!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitti! Ja lopullinen paraneminen ottaakin varmasti vielä jonkin aikaa..

   Poista

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).