lauantai 23. helmikuuta 2013

Back to the business

 No niin, päästiin sairaalasta hieman väljemmille vesille ja takaisin tärkeämpien asioiden äärelle, nimittäin "uijaan". 

Sairaalassa tuli mietittyä kaikenlaisia asioita. Jumissa sairaalanpetissä, tippapullo kädessä yötä päivää, eikä tietoa pois pääsystä. Oli aikaa olla ja miettiä, miettiä mikä tosiaan on tärkeää. 

Mielessä oli eräs ystäväni, joka oli samaan aikaan sairaalanpetillä Suomessa. Hänen tilanteensa on toinen, hän tuskin enää nousee sieltä.. Se oli väkisinkin mielessä, kun molemmat kerran sairaalassa olimme. Koin olevani etuoikeutettu, kun sain sairaalasta vihdoin nousta ja lähteä, ja vieläpä sairaudestani kokonaan vielä tervehdyin.

Pääsin perheeni luokse ja elämään tätä elämää. Elämää, minkä jokainen hetki on niin tärkeä ja suuri lahja.
Pakko oli tutkia laivaa..
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Hui mitä kauheuksia! Mitä jos se kuume olisi tullutkin teidän pikkuiselle? Voiko se tarttua? Mie en uskaltaisi noin pienen kanssa vielä reissata. Ootte aika huimapäitä! Toivottavasti ei enää satu mittään kamalia ja loppureissu menee hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sen takia pitääkin suojata hyttysiltä todella tarkasti, eli pitkähihaista paitaa päälle ja moskiittovoidetta.

   No joo, olisihan se kai turvallisinta leikkiä olohuoneen karvalankamatolla, eikä poistua minnekään.. Mutta tällalailla on nyt mennyt kuitenkin meidän tämä talvi, ja ihan kivasti on kaikki kuitenkin loppupeleissä mennyt ja tyytyväisiä ollaan tähän ratkaisuun. Nykyään kyllä moni reissaa just lastenkin kanssa. Mekin olemme tavanneet tällä reissulla paljon ystäviämme, ketkä reissaavat lasten kanssa. Ja tämäkin saari on aivan täynnä erimaalaisia ihmisiä, kenellä lapsi, tai lapsia mukana. Joku lapsibuumi tuntuu olevan koko maailmassa!

   Toivotaan, ja eiköhän kaikki mene loppureissusta ihan hyvin!

   Poista
 2. Jee, pääsit vielä nauttimaan loppulomasta:) Ilo irti!

  Kyllä vähän syö kun katselee ulos noita lumikasoja ja vetelee lapsia pulkassa miinus neljässä asteessa... mielummin noilla rannoilla kävelisin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kaikki irti;) No mutta teilläkin reissua tiedossa sitten kumminkin tulevaisuudessa kun muutama muuttuja ensin menee eteenpäin;)

   Poista

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).