tiistai 5. helmikuuta 2013

Pikkuinen uintireissu

Saarella on helpointa liikkua skootterilla, mutta ilman isää siihen touhuun ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi lähdetä..

Myös tienvierusta kävellessä, lavataksi nappaa jossain vaiheessa kyytiin ja kuljettaa määränpäähän.  

Tälle uintireissulle lähdettiin hikisesti kantorepulla. Matkaa lähimpään rantaan on muutama sata metriä.
Matkan varrella voi nähdä vaikkapa lehmän, buffalon ja usein koiria kuljeskelemassa. Joskus törmää puhuvaan lintuun.

"Mooniing!"
700 baht= 17e/yö
300baht=7e/yö.  

Tosiasiahan on se, että pian kaksivuotiaan kanssa kaikki tekeminen on aikamoista hasardia, vaikka sitten siellä paratiisisaarella olisi. Varo sitä ja varo tätä! Etkö sä nyt usko, että sinne ei saa mennä! Älä juokse! Ei sinne! Odota! Voidaan katsoa, mutta ei saa koskea (kulkukoiraan, rapuun, koristealtaassa uiskenteleviin kaloihin tai toisen lapsen leluihin)

Usein tällaista, ja ikävä kyllä aika hyödytöntä käskemistä kokoajan, siis toistan kokoajan. Jokaisen käskyn väliin vielä lapsen omat ideat: Tonne! Kattoo! Auta-auta! Pois! höystettynä säntäilyllä, kiipeilyllä, juoksemisella, tutkimisella ja pyrähtelyllä, on minkätahansa asian tekeminen aika työlästä.

Tällä rannalla vietimme kuitenkin suht rentouttavan aamu-uintituokion.Välillä vedettiin rantakuppilassa mehu lumella, eli jäillä ja kahvia.Jäitä narskuttaessa, tulee ainakin nesteytyksestä huolehdittua.

4 kommenttia:

 1. Pikkunenhan on saanut väriä! Ihanalta näyttää nuo rannat. Taivaan Isän siunausta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on hieman saanutkin, ja ihan hyvä, luonnon d-vitamiinia;) Vaikka viisikymppinen ja uv uikkari on kuitenkin käytössä. Kiitos samoin teille;)!

   Poista
 2. Osaatko sanoa, mikä tuon rannan nimi on? Oon melko varma, että me on toissa vuonna lomailtu juuri tuolla rannalla, hotellinkaan nimeä en kyllä just nyt saa päähäni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt selvitin asian ja tämän rannan nimi on Ao nai wok. Kuulostaako tutulta;)?

   Poista

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).