keskiviikko 6. helmikuuta 2013

McHammerihousut

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, olen ollut haaremihousujen ystävä jo jonkin aikaa. Muistan väsänneeni ensimmäiset "mchammerihousut" aikanani jo ala-asteella käsityötunnilla. Jossain vaiheessa moiset pöksyt olivat kai vain hippien haihattelua, mutta joitakin vuosia sitten yleistyivät myös muidenkin keskuudessa. Luulin pahimman haaremivillityksen menneen hieman jo ohikin, mutta ei se niin kuitenkaan tunnu olevan, ainakaan täältä käsin katsottuna. Haaremihousuja on myynnissä edelleen ja ehkä jopa entistä enemmän. On polvipituista mallia, niskasta sidottavaa ja perus, alhaalla laahaavaa- mallia.

Innostuin minäkin leikkimään hieman valokuvamallia uudet kyseiset housut jalassa:
6 kommenttia:

 1. Miulle kans:D

  Mä oon tykästynyt kalastajahousuihin, mutta ne, mitä olen reissussa ostellut (n. 10 kiloa kevyempänä), tuntuvat vähän nahkeilta, ja onhan nuo paljon rennommat kun ei tartte temppuilla narun kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, kalastajahousut unohtui mainita tässä yhteydessä. Ja niitäkin täältä luonnollisesti löytyy! Narun kanssa temppuiui on tosiaan oma lukunsa. Ollaan kuulolla vaispuukin puolella:)!

   Poista
 2. Hei ihanii kuvii ! Toi tokavika on mun suosikki:) ja haaremipökät on kuuminta muotii;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai haaremipökät on vielä muotii. Kai nekin ovat tulleet jäädäkseen;). Kiitti!

   Poista
 3. Hauskat! :) Ja varmasti "tuuletus toimii", eikä tule hiki noissakaan lämpötiloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, mutta suoraan sanottuna täällä on niin kuuma ja housuissa niin paljon kuitenkin kangasta, että ovat melkein kuitenkin liian kuumat aivan suoralla auringonpaisteella.. Mutta iltasella ja auringonlaskussa menevät.

   Olen muuten huomannut, että vaatteet joita täällä on kiva pitää, ovat aivan liian kirkkaita ja värikkäitä Suomessa pidettäväksi. Joten jos meinaa vaatetta katsoa kotipuoleen, kannattaa ottaa kuitenkin hieman tummempaa ja neutraalimpaa väritystä. Vaikka täällä jokin vaate olisi ihana ja kiva, olen huomannut ettei niitä kuitenkaan tule pidettyä tai vain osaa pitää Suomen värityksessä. Ja sama toisinpäin! Mukana taas ihan liikaa mustaa vaatetta ja paksua farkkua, joita ei vain pysty täällä pitää.

   Poista

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).