tiistai 26. helmikuuta 2013

Helou Kitty leimasinsetti

 Täällä ollaan oltu taas kipeänä, tällä kertaa pikkuinen. Aikaa on vietetty sisätiloissa ja siinä onkin ollut tappamista. Onneksi lelut on täällä halpoja ja hommasin tällaisen ihastuttava Hello Kitty leimasinsetin eilen hintaan 3e. Siinä riittikin tutkittavaa ja ihasteltavaa täksi aamupäiväksi.

Setin mieluisimmat taisivat olla kuitenkin uudet pikku-ukkelit Hello Kitty ja nalle ystävänsä Tippy. Tyttöhän on kulkenut varmaan viimeiset puolisen vuotta yötä päivää jokin pikku-ukkeli kädessä. Kotosuomessa meille on kertynyt aikamoinen pikku-ukkeli ja -hahmo armeija. On erilaisia eläinhahmoja, prinsessoja, hevosia, Nalle Puh hahmot, muumi figuurit ja ties sun mitkä smurffit ja konnat! Täällä niitä on ollut yllättävän vaikea löytää, ja olenkin ostanut aina, jos jossain on näkynyt pikkuinen kitty tai muu ukkeli. Eli meille on tännekin päähän kertynyt jo aikamoinen Kitty armeija...
On sanomattakin selvää, että äitihän tykkää myös näistä tilpehööreistä...;).
 
 
 Mutta nyt kuumetauti tuntuu olevan voitettu. Lääkärissä käytiin, parasetamolia otettiin, koitettiin syödä ja juoda vaikka huonoa se oli. Lopulta illalla alkoi kuitenkin pudota "ippit" eli sipsit ja "äätöö" eli jäätelö. Pakko tällaisessa helteessä vain todeta, että parempi kun putoaa edes tuollainen p...ska, kun ei mikään... 

Äiti sai taas mahdollisuuden käydä kampaajalla ja parillakymmenellä eurolla sain päähän raitoja ja leikkauksen. Täytyy kyllä vaan taas todeta, että kyllä arvostan ja paljon thaimaalaista työntekemisen kulttuuria. Niin hienosti taas homma hoitui aikaa ja vaivaa säästämättä, päähieronnat, suoristukset ja kaikki, oikein kahden kampaajan voimin.

Muuten saarelle on tullut taas tuttua porukkaa, tänään saapui viimeinen matkalainen. On taas kiva kun on paljon kavereita ympärillä kenen kanssa hengailla ja kulkea. Ja tänään onkin taas "pahamaineinen" Full Moon Party ilta ja sinne lähti joku porukka tuosta katsastamaan tilanteen. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).