torstai 7. maaliskuuta 2013

One night in Bangkok

Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen vietin siis vielä yhden päivän Bangkokissa shoppaillen. Ja mikä parasta, aivan omassa seurassani, vailla sylkyssä kieppuvaa pikkuista ja shoppailusta tuskastunutta puolisoa.

 Junaraide lentokentältä keskustaan on vihdoin valmistunut, ja menin sillä lentokenttähotellilta kaupungille. Vaihto junasta skytrainiin onnistui helposti. Vaikka toisin kuin aina kuvittelisi, liikkuminen suurkaupungissa on helppoa. Kun hieman tutkailee ympäristöä, kysyy tarvittaessa neuvoa ja pysyy rauhallisena.

Suunnistin suoraan hyväksi havaittuun MBK:n tavarataloon. Tavaratalo on sopiva sekoitus kaikkea: ei liian prameaa, eikä liian halpista. Juuri sopivan laatuista vaatetta ja roinaa juuri meikäläiselle. Toki Bangkokista löytyy myös prameampia kauppakeskuksia Pradoineen tai torityylisiä marketteja, mutta MBK:ssa saa kyllä rutkasti aikaa kulumaan.


Keskityin katselemaan vaatetusta tietenkin Suomen päähän. Oli aika karistaa auringon- ja kookoksentuoksuinen biitsikuosi harteilta ja pestä viimeiset hiekanmuruset varpaidenvälistä. Vaikka kuinka kuvittelisi ja toivoisikin voivansa viedä thaimaalaisen värikkään vaatetuksen mukanaan Suomeen, se ei vain toimi. Takaisin siis mustaan, tummaan ja Suomessa paremmin toimivaan luukkiin. Olen monet kerrat vienyt mukanani Suomeen Thaimaan auringossa hyvin toimivaa varustusta, mutten ole kuitenkaan kyennyt niitä Suomen harmaudessa ylleni laittaa.

Vaikka matkatavarat oli jo pakattu ja laukut tupaten täynnä, matkaan lähti uutta vaatetta. Bangkokista tulee helpolla haalittua halpaa ja huonolaatuista trikooshittiä, mikä on muutaman pesukerran jälkeen nyppyistä ja vanunutta käyttökelvotonta kamaa. Koitin siis olla ostoksissani järkevä, ja ostaa suht laadukasta Suomessa helposti yhdisteltävää vaatetta. Mukaan lähti farkut, mustat housut, mustat haaremityyliset housut, pari toppia, musta paita, neule ja koruja, hiuslaitteita sekä vyö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).