perjantai 1. maaliskuuta 2013

Food Market, a place to be in Thongsala

Koh Phanganin pääkaupungin Thongsalan keskiössä on ehdottomasti Food Market, eli virallisesti Phantip Food Market. Ruokatori availee kojujaan pikkuhiljaa pitkin iltapäivää ja illalla kuhina on jo kova. Tarjolla on kaikenlaisia thaimaalaisia herkkuja ja erilaisia ravintoloita joista valita parhaimmat päältä. 
 Torin takaosassa on ravintoloita, joista saa thaimaalaista ruokaa, nuudelisoppaa, italialaista ruokaa ja pizzaa tai tacoja. Keskellä toria taas on erilaisia kojuja, joista saa fruitshakea, thaimaalaista ruokaa altaista, erilailla paistettua lihaa, kanaa, mustekalaa, kalaa, makkaraa, leivoksia, maissia, salaatteja ym. Moni tuntuukin tekevän niin, että hakee eri kojuista erilaisia herkkuja ja asettuu takaosan pöydän ääreen syömään. 
 
Nyt high seasonin aikaan iltaisin, tori on ollut tupatentäynnä ja istumapaikkaa on ollut vaikea löytää. Lisäksi tori on osoittautunut erittäin haasteelliseksi paikaksi vilkkaan pikkuisen kanssa ruokailla. Oikeastaan ruokailusta ei tule yhtään mitään, kun hänen perässään on saanut juosta ja katsoa, ettei hän kajoa torilla myös asusteleviin kulkukoiriin tai muihin vaarallisiin paikkoihin. Mutta torilta saa kaikkea ruokaa myös takeawayna mukaan.  Luulen, että fruit shake kauppiaat tekevät kovan tilin joka päivä, niin suosittuja nämä erilaiset hedelmäjuomat ovat. Erilaisia vaihtoehtoja on sen ziljoona, ja juomansa saa tilattua joko ilman jäitä mehuna (40baht eli 1e) tai jäämurskan kanssa shakena (20baht eli 50senttiä). Oma suosikkini on ollut tällä kertaa vesimeloni, ananas ja mansikka shake;).
Torin kulmalla 7 eleven.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa kun kommentoit, kiitos!
Asiattomat ja loukkaavat kommentit jätän kuitenkin julkaisematta;).